nlc.hu
Életmód

Ez a két barátnő együtt neveli egymás gyerekeit

Összeköltözött két legjobb barátnő, hogy segítsenek egymásnak a gyereknevelésben

Akadnak olyanok, akinek a barátai jelentik a családot. Samantha és Lauren ezt az elméletet a gyakorlatban is kipróbálták, amikor összeköltöztek, hogy egymást segítsék a gyereknevelésben.
Összeköltöző barátnők

Samantha Best és Lauren Robinson régi jó barátnők, akik egy hirtelen ötlettől vezérelve idén májusban úgy döntöttek, egy fedél alá költöznek. Bár sokan gondolják, hogy esetleg több lehet köztük barátságnál, de a 24 és 26 éves nő határozottan tagadja ezt, ők csak legjobb barátnők – írja a mymodernmet.

Lauren és én elválaszthatatlanok vagyunk. Ez év májusában összeköltöztünk egy házba, miután úgy döntöttem, hogy a jobb munkalehetőségek miatt visszaköltözöm Aucklandbe. Sokkal könnyebb Laurennel együtt élni. Meg tudtuk osztani a pénzügyeinket, és tudunk egymásnak segíteni a gyerekfelügyeletben. Ha az egyikünk elfoglalt, a másik el tudja hozni mindkettőt az iskolából, vagy ha valamelyikünknek dolga van, a másik tud otthon vigyázni a gyerekekre

– magyarázza Best, aki szerint a négy- és ötéves gyerekeik annyira megszerették egymást, hogy lassan már testvérekként tekintenek egymásra.

De az anyukák számára is jó ez a helyzet, ugyanis ha esténként otthon vannak, borozgathatnak egymással vagy akár együtt nézhetik a kedvenc realityjüket is. A helyzeten persze változtathat, ha netán valamelyiküknek párkapcsolata lesz, de a két fiatal nő szerint ez még a jövő zenéje, ugyanis mostanában mindketten inkább a munkájukra és a gyereknevelésre fókuszálnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top