nlc.hu
Életmód

37 évesen lett nagymama

37 évesen lett nagymama ez a brit nő

Nem csoda, hogy folyton az unokája anyukájának nézik!
Fiatal nagymama

Elizabeth Elliott ma már 38 éves, de amikor világra jött első kisunokája, Elizabeth-Hope, még ennél is fiatalabb volt. Ő mindössze 17 éves volt, amikor megszülte a lányát, Chloét, aki a jelek szerint folytatta a családi hagyományt annak ellenére, hogy Elizabeth figyelmeztette, ne siesse el a szülővé válást.

Chloe az egyre több nőt érintő endometriózisban és PCOS-ban szenved, ezért az orvosok azt mondták, gondjai lehetnek majd a teherbe eséssel. Emiatt különösen boldogok voltak, amikor felfedezték, hogy a fiatal lány mégis anyai örömök elé néz. „Az, hogy 37 évesen lettem nagymama, az egyik legjobb dolog az életemben. Egy igazi csoda, ami velünk történt!” – mondta Elizabeth, akinek a lánya még újdonsült anyukaként sem hagyott fel a tanulással. 

„Azt hiszem, ez a baba megmentette a lányom életét, annyira, de annyira vágyott rá, hogy egy napon anya lehessen. Az egészsége nem szolgált túl jól, amikor várandós lett, de amióta életet adott a kisunokámnak, mintha kicserélték volna. Nála jobb édesanyja nem is lehetne ennek a kislánynak!” – lelkendezett az ifjú nagymama.

Semmi meglepő nincs abban, hogy az emberek folyton őt nézik a kicsi anyukájának, ő azonban egyszer sem mulasztja el, hogy felhívja az emberek figyelmét, hogy a büszke anyuka valójában a lánya, Chloe. Elizabeth kezdetben nagyon aggódott a lánya egészségéért és azért, hogyan áll majd helyt anyaként, de szerencsére kellemesen csalódott.

Bár Chloe egész máshogy bánik a kislányával, mint ahogy annak idején ő tette: az újdonsült anyuka tudatosan készült az új szerepre és rengeteg könyvet elolvasott a gyermekvállalásról, amíg várandós volt. Elizabeth hozzátette, hogy amikor ő lett terhes, még nem álltak rendelkezésre ilyen könyvek, ezért a lánya és kisunokája sokkal szerencsésebb helyzetben vannak, mint annak idején ő.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top