nlc.hu
Életmód

Drogkereskedelemmel gyanusítják Herczeg Zoltánt

Elutasították a fellebbezést, biztos, hogy a rácsok mögött karácsonyozik H. Zoltán divattervező

A szabadlábra helyezésben bízott, fellebbezését azonban elutasították.
Herczeg Zoltán divattervező az otthonában

H. Zoltán, az ismert és elismert hazai divattervező október 21-én került összetűzésbe a törvénnyel, amikor a BRFK nyomozói a IV. és a XIII. kerületben elfogtak két férfit, akiknél vélhetően marihuánát, kokaingyanús port és növényi törmeléket találtak.

A divatguru elismerte, hogy drogot fogyasztott, a drogkereskedelem vádját azonban elutasította. A nála talált mennyiség büntetési tétele kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

A 24.hu legfrissebb értesülése szerint H. Zoltán hiába fellebbezett védőjével a szabadlábra helyezéséért, illetve az enyhébb kényszerintézkedésért, mostanra eldőlt, hogy biztosan rács mögött tölti az ünnepeket.

A Fővárosi Törvényszék szóvivője, Szabó József a 24.hu megkeresésére azt mondta, hogy a bíróság helybenhagyta az elsőfokú bíróság végzését, és szökés, elrejtőzés, valamint bizonyítékok megsemmisítésének veszélye miatt február 23-ig meghosszabbította a letartóztatást.

Kiemelt kép: Olajos Piroska / Solwee

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top