nlc.hu
Ünnepi menü

Herczeg Zoltán a tavalyi börtönkarácsonya

„Megettük a vízforralóban készült lecsót és kinyitottunk egy üveg kólát” – Herczeg Zoltán a tavalyi börtönkarácsonyáról

Herczeg Zoltán tavaly még a rácsok mögött, a szerettei nélkül töltötte a karácsonyt. Akkor megígérte a szerelmének, az édesanyjának és a bátyjának, hogy a következő ünnepen újra együtt ülnek a családi asztalnál – írja a Blikk.

Herczeg Zoltán tavaly a börtönben abban reménykedett, hogy karácsonyra talán otthon lehet, de ez nem jött össze - Forrás: RTL / Fókusz - videó

Herczeg Zoltán tavaly a börtönben abban reménykedett, hogy karácsonyra talán otthon lehet, de ez nem jött össze – Forrás: RTL / Fókusz – videó

A drogkereskedelemmel gyanúsított divattervező tavaly októbertől fél éven át ült előzetes letartóztatásban, így az ünnepeket is ott töltötte. „Az ügyvédem és a zárkatársaim is mondták, hogy készüljek fel, mert a karácsony és a szilveszter lesz bent a legrosszabb. És ebben igazuk is volt” – emlékezett vissza Herczeg, aki a két zárkatársával mindent megpróbált megtenni az ünnepi hangulatért.

„Mondtam a többieknek is, hogy vegyük fel a legszebb ruhánkat, majd együtt ettük meg a vízforralóban készült lecsót, valamint kinyitottunk egy üveg kólát, ami ott nagy ritkaságnak számít. Az egyik társam rögtönzött istentiszteletet is tartott, ahol együtt imádkoztunk” – mesélte a bulvárlapnak  a divatguru, aki idén 23-án már a szerelmével, Mariann-nal kettesben vacsorázhat, majd másnap először Mariann lányát és unokáját, valamint a szüleit látogatják meg Salgótarjánban, onnan utaznak Zoli családjához Szerencsre, ahonnan csak 26-án térnek vissza Budapestre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top