nlc.hu
Életmód

Egy sárgára festett kutya borzolja a kedélyeket

Egy sárgára festett kiskutya verte ki a biztosítékot a kommentelőknél

Pikachu-szerűre festette a kutyáját, kiakadtak tőle a kommentelők.

Egy sportrajongót keményen kritizáltak, amiért egy Pikachu-nak festett kutyával ment el egy NBA-meccsre. A közösségi média kommentelői szerint ez “kiborítóan undorító”.

Sárgára festet kiskutya ül a gazdája ölében.

Fotó: Twitter

A Miami Heat szurkolóját kedden (december 27-én, kedden) a floridai Miami FTX Arénában rendezett Minnesota Timberwolves-meccsen látták a sárga színű kölyökkutyával. 

Mi ez?

– kérdezte az egyik műsorvezető, miközben a kamera a közönséget pásztázva megállapodott a sárga eben.

“Nem hiszem, hogy az a kutya beleegyezett a festésbe”. – kommentelte valaki a Twitterre kikerülő videó alá, arra reflektálva, hogy a kutya élénksárga bundája nem a természet ajándéka, és az arca mindkét oldalán látható piros foltok sem fajtasajátosságok, hanem festék műve.

Valaki azt írta: „Tegyék az állattartót ketrecbe – rács mögé”, és még sokan hasonló tippeket kommenteltek a poszt alá.

Persze nem ez az első eset, amikor egy kutyagazdinak meglódul a fantáziája. Nem olyan rég szintén heves vitát váltott ki az interneten egy amerikai nő, miután közzétett egy videót a kutyájának karácsonyi átalakításáról. A TikTok-ra feltöltött felvételen az látható, hogy a schnauzerét a kutyakozmetikussal Grinccsé alakítattja: a fejét és a lábait zöldre festettette, a testére pedig egy mikuláskabátra hajazó minta került. A kutya gazdája kapott rendesen hideget-meleget.

„Egy újabb ember, aki hajlandó bármit megtenni az állatával a nézettségért. Szánalmas vagy, az összes bántást megérdemled” – állt az egyik kommentben.

„Olyan szomorúan néz ki” – tette hozzá egy másik.

Mások azonban megvédték a kutyatulajdonost és cukinak titulálták az átalakítást.

Nagyon aranyos! Ez egyáltalán nem bántalmazás, csak kicsinosítottad karácsonyra” – vélte egy hozzászóló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top