nlc.hu
Trend

Grinccsé alakíttatta a kutyáját egy nő

Grinccsé alakíttatta a kutyáját egy nő, két táborra szakadt az internet

Nem tudjuk eldönteni, hogy ez most cuki vagy ciki.
Grincs kutya

Heves vitát váltott ki az interneten egy amerikai nő, miután közzétett egy videót a kutyájának karácsonyi átalakításáról. A TikTok-ra feltöltött felvételen az látható, hogy a schnauzerét a kutyakozmetikussal Grinccsé alakítattja: a fejét és a lábait zöldre festettette, a testére pedig egy mikuláskabátra hajazó minta került.

@mondaygray Replying to @idecorateucelebrate ♬ original sound - Ashley Spielmann

„Amikor a kutyakozmetikus totál eltalálja, amit kértél” – írta a nő a videóhoz. Nem minden kommentelő osztotta azonban a lelkesedését: többen kifejezték a nemtetszésüket és volt olyan is, aki egyenesen állatkínzással vádolta.

Egy újabb ember, aki hajlandó bármit megtenni az állatával a nézettségért. Szánalmas vagy, az összes bántást megérdemled” – állt az egyik kommentben.

„Olyan szomorúan néz ki” – tette hozzá egy másik.

„Ez tényleg nevetséges” – írta egy harmadik, míg egy dühös TikToker így fogalmazott: „Ez nagyon elb***ott és egyáltalán nem aranyos”.

Mások azonban megvédték a kutyatulajdonost és cukinak titulálták az átalakítást.

„Nagyon aranyos! Ez egyáltalán nem bántalmazás, csak kicsinosítottad karácsonyra” – vélte egy hozzászóló.

„Ez a festék állatbarát, szóval biztos vagyok benne, hogy a kutyus teljesen rendben van” – írta egy másik.

A gazdit egyébként szemmel láthatóan nem viselték meg a kritikus kommentek, mert azóta még egy rakás olyan videót posztolt, amin a Grincs-kutya látható különböző helyzetekben.

(via Yahoo! News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top