nlc.hu
Életmód

Ezen a viccesen ivó kutyán nevet a net

Soha nem láttál még kutyát ilyen viccesen inni

Nem fogod kibírni nevetés nélkül!
Olasz agár

Előfordult már veled, hogy ránéztél a kisállatodra, aki a világ legnagyobb természetességével valami egészen furát művelt? Mert velünk már igen. Az internetnek köszönhetően pedig újra és újra rájövünk, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. A meglepő, ugyanakkor irtó vicces viselkedés díjára most a TikTokon érkezett pályázat, és ha minket kérdezel, ez a kutyus abszolút megnyerte a kategóriát.

A TikTok videóban szereplő olasz agárt Norinak hívják, az ő nevén regisztrált a gazdija az oldalra. És itt mutatta meg, milyen random szokása van a kis kedvencének: Nori elképesztően szokatlanul iszik. Ha hihetünk a videó alatt zúzó metálszámnak, akkor az agár akárhányszor megközelíti a vizes tálkáját, legalábbis a pogó közepére képzeli magát és headbangel egy n agyot. A gazdi szerint pedig nem úgy tűnik, mint aki ezt valaha is ki fogja nőni, egész életében így lefetyelt a kutyus.

@noritheiggyy

It’s not a phase mom!!! #italiangreyhound #iggys #iggy #iggysoftiktok #itsnotaphasemom #dog #dogs #dogsoftiktok #funny #cute #viral #fyp #fypシ #foryoupage #viralvideo #letthebodieshit

♬ Bodies – Drowning Pool

A TikTokozók egyszerűen imádják a különc kis Norit, az ivástechnikájáról készült videót már majdnem 4,5 millióan nézték meg. A kommentszekció pedig még egy lapáttal rátesz a felvétel vicc-faktorára:

  • „Nem issza a vizet, megszabadul tőle.”
  • „Megpróbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni és visszaállítani a gyári beállításokat?”
  • „Mindenki azt kérdezi mit csinál a kutya…de azt senki, hogy hogy van?”
  • „Jobban jársz, ha teszel egy virágot az itató mögé.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top