nlc.hu
Életmód

Kedvenc paplanjával házasodott össze egy brit nő - videó

Kedvenc paplanjával házasodott össze egy brit nő – videó

A nagy napon pizsamában és papucsban jelentek meg a vendégek.

Pascale Sellick a This Morning című brit tévéműsorban mesélt arról, miért döntött úgy, hogy összeházasodik kedvenc paplanjával. Mint elmondta, soha senkivel nem sikerült ilyen bensőséges, bizalomra alapuló kapcsolatot létesítenie. Hozzátette, egy nagyon közeli barátságként írná le a paplannal való kapcsolatát, a szexnek pedig ehhez nincsen semmi köze. 

Pascale Sellick és a paplan esküvője még 2019-ben volt, mégpedig Valentin-napján, és nem véletlenül választotta ezt a napot a művészeti csoport, ami az eseményt szervezte. Ezzel a különleges esküvővel ugyanis azt szerették volna üzenni, teljesen természetes az, ha valaki magányosnak érzi magát ezen a napon, és az is, ha nem akar kimászni az ágyból, az a fontos, hogy szeressük magunkat, szánjunk időt a saját magunkkal való kapcsolat építésére is. 

Nő fekszik egy paplan alatt

Fotó: Pexels

Az esküvőre egyébként 120 vendég volt hivatalos, akik stílszerűen pizsamában és papucsban érkeztek a ceremóniára. Pascale Sellick barátja, Johnny pedig egyáltalán nem bánta, hogy partnere egy paplannak fogadott örök hűséget, hiszen tudta, hogy csak egy művészeti projektről van szó, és ahogyan Sellick mondta, egyébként sem egy féltékeny típus. 

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top