nlc.hu
Életmód

Jutányos áron kínálnak egy karibi szigetet

Most saját karibi szigetet vehetsz egy kisebb lakás áráért

Elég menő lenne venni egy saját szigetet, nem?
karib szigetet vehetsz egy kisebb lakás áráért

A Statista adatai is alátámasztják, mennyire magasak az ingatlanárak Londonban: egy átlagos lakást kicsivel több, mint 372 millió forintért lehetett megvásárolni 2022 júliusában, és az árak azóta sem csökkentek. Még egy külvárosi, zsebkendőnyi otthonért is többet kértek 112 millió forintnál, így nem csoda, ha sokaknak elmegy a kedve a londoni lakásvásárlástól.

Az ingatlanokat tekintve is sokkal naposabb a helyzet a Karib-térségben, ahol egy saját szigetet vehetsz magadnak olcsóbban egy londoni lakásnál. Az Iguana-sziget épp gazdát keres: a vulkanikus eredetű csodahely Bluefields partjaitól 19 mérföldre található és 5 hektárt foglal el. Kókuszpálmák és banánfák teszik igazán vonzóvá a szigetet, ami most 176 millió forint körüli összegért lehet a tied.

A szigetet kínáló hirdetésben az áll, hogy a víz kékeszöld és kristálytiszta, a napfelkelte és a napnyugta pedig teljes pompában látható a homokos partról. Egy három hálószobás, két fürdőszobás ház is található a szigeten, verandával, étkezővel, bárral és nappalival. A sziget másik oldalán kisebb méretű, személyzet elszállásolására is alkalmas ingatlanok is találhatók, így akár többen is birtokba vehetitek az új szerzeményt. 

Amellett, hogy számtalan gyönyörű pillangó lakja a szigetet, tartozik hozzá egy privát kilátó is, aminek a tetejéről a távoli esőerdőket is meg lehet csodálni. 

Plusz egy érv, hogy lecsapj az ajánlatra, ha szeretsz búvárkodni és/vagy horgászni, a közeli zátonyok ugyanis kivételes halaknak és tengeri élőlényeknek adnak otthont. 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top