nlc.hu
Életmód

Telefonjaikkal mentették meg a nézők a színházi előadást

Csodás felvétel: telefonjaikkal mentették meg a nézők a temesvári színház előadását

Áramszünet zavarta meg a Temesvári Nemzeti Színház előadását, de a nézők nem hagyták veszni az élményt: a telefonjaikkal avatkoztak közbe, és szerencsére a színészek is partnerek voltak ebben.
Temesvári Nemzeti Színház

Csütörtökön egy kellemetlen áramszünet zavarta meg a Temesvári Nemzeti Színház előadását. A társulat épp az Elveszett levél című darabot játszotta, amikor mindent elborított a sötétség, ám a nézők nem hagyták magukat – meg különben is, a színházjegy is drága – , és a telefonjuk világítása segítségével mentették meg az estét. Az esetről maga a színház tett közzé látványos videót a Facebookon – szúrta ki az RTL.

Az áramkimaradás nemcsak a színházat érintette, Temesvár nagy része sötétbe borult, amikor Ion Luca Caragiale XIX. század végi vígjátékát, az Elveszett levelet játszották. A nézőtéren ülők ezzel egy kis időutazásban vehettek részt, ugyanis a Ceaușescu-rezsim idején, 1989 előtt kimondottan gyakoriak voltak az ilyen áramszünetek az országban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top