nlc.hu
Életmód

Exéről nevezné el gyermekét

Nem érti, miért baj, hogy az exéről nevezné el gyermekét

A férfi egykori barátnőjéről akarja elnevezni kisbabáját, terhes párja pedig dühöng.

Nem lennénk annak a nőnek a helyében, akinek az a Nick a párja, aki a Reddit egyik fórumán érdeklődött, mi lehet a baj azzal, ha exéről nevezné el születendő gyermekét. Nick azt mondja, 12 hét múlva megérkezik a kislányuk, ám a nevéről még nem tudtak dönteni.

férfi és csecsemő

Nick nem érti, mi a baj. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

A férfi viszont egyre jobban hajlik arra, hogy a felesége előtt barátnőjéről, Nancyről nevezze el a kisbabát, mert az exe sokáig nagyon fontos volt számára és Nancy pár éve elhunyt. 

Ő volt a legjobb barátom, szörnyű volt az elvesztése. Úgy érzem, ez egy nagyszerű módja annak, hogy emlékezzek és tisztelegjek egy kedves barátom emléke előtt, aki mindennap hiányzik” – tette hozzá Nick a LadBible szerint.

Nick felesége nagyon nem örül az ötletnek, a férfi pedig nem érti, miért nem. „Nem tudom, hogy bizonytalannak érzi-e magát, vagy talán a terhesség stresszeli őt, de egyszerűen nem hagyja abba a tiltakozást. Őszintén szólva nem látom a problémát” – mutatta meg érzéketlen oldalát Nick.

A felhasználók mindenesetre jól kiosztották a férfit és próbálták ráébreszteni, hogy senki nem örül, ha saját gyermeke emlékezteti nap mint nap a férje exére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top