nlc.hu
Életmód

Kockahasat villantott, kirúgták az edzőteremből

Olyan kockahasat villantott, hogy kirúgták az edzőteremből az OnlyFansest

A tulajnak nem tetszett, hogy az erotikus munkát végző nő a teremből posztol.
Kockahasú nő

A 31 éves Stephanie Harrisonnak február elején megszűnt a Newcastle városában lévő CrossFit Death or Glory edzőterembe szóló tagságija. A bérletet azonban nem a nő, hanem az edzőterem bontotta fel egyoldalúan.

A hely egyik tulajdonosa azután vette fel vele a kapcsolatot Stephanievel, hogy a kétgyermekes anyuka egy olyan képet posztolt az öltözőből instára, amely az OnlyFans profiljához vezető linket tartalmazott.

A nő és a hely közötti üzenetváltásból kiderül, hogy a tulajdonosok nem akartak semmilyen kapcsolatot a felnőtteknek szóló előfizetéses oldallal, ezért intézkedtek, Stephanie azonban azt állítja, hogy diszkriminálták a munkája miatt.

„Őszintén megdöbbentem és teljesen felháborodtam. Ez totális diszkrimináció. Sajnálom, hogy nem vagyok orvos vagy ügyvéd, és úgy gondolják, hogy a pénzem nem elég jó nekik” – mesélte.

A nő és a tulaj közötti levelezésből kiderül, hogy a probléma azzal volt, hogy beazonosítható az edzőterem a fotón, ami az OnlyFans linkhez vezet. Ezért döntöttek úgy, hogy felbontják Stephanie tagsági szerződését. A nő azonban kétségbe vonja ennek a jogosságát, tekintve, hogy nem jelölte meg az edzőtermet, így maximum olyan ismerheti fel, aki oda jár.

„A képen nem látszik, hogy hol készült. A CrossFit hashtaget használtam, de ez nem neveztem meg az edzőtermet. Nem mintha meztelen fotó lett volna – sportmelltartóban és leggingsben voltam. Az edzőteremben nincs semmi, ami azt mondaná, hogy tilos szelfizni” – tette hozzá.

Stephanie arról is beszélt, hogy a munkája miatt sok gyűlöletet kap, de arra nem számított, hogy még a kondiból is kitilthatják miatta.

„A munkám során sok gyűlölettel kell megküzdenem. A megbélyegzés még mindig ott van, de az, hogy egy jó hírű edzőterem is ezt teszi, egyáltalán nem helyénvaló” – összegezte.

A botrányos fotó itt érhető el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top