nlc.hu
Életmód

Különleges mintázatú borjú született Ausztráliában, mutatjuk!

Tenyerükön hordozzák gazdái a tehenet, amelyik különleges mintázattal született

Amikor meglátták, hogy mi rajzolódott ki a borjú bundáján, azonnal eldöntötték, hogy olyan bánásmódban részesül majd, mint egy kiskirály.
Különleges tehén

Megan és Barry Coster ausztráliai farmján évente körülbelül 700 borjú születik, olyat azonban, mint ez a különleges boci, még soha nem láttak korábban: az állatkölyök egy mosolygós arccal az oldalán látta meg a napvilágot!

„Megesett, hogy valamelyik állat bundáján hetes szám vagy szívecske rajzolódott ki, de ilyen mosolygós arcot még egyszer sem láttunk sem a mi farmunkon, sem máshol” – nyilatkozta Megan. 

A kis borjú nem is kaphatott volna találóbb nevet a Happynél, amihez az életvitelét is alakítják majd a gazdái: különleges bánásmódban részesül és gazdái a tenyerükön hordozzák majd, amíg csak él.

Először Barry-nek szúrt szemet a különleges mintázat, nem is hitt a szemének. Hirtelen még az is átsuhant az agyán, hogy valaki viccelődik velük, és szándékosan festette ilyenre a bocit.

Bár a pár kereskedik is az állatokkal, egészen biztos, hogy Happytől soha nem fognak megválni, sőt igazi házi kedvencként tartják majd! Más dolga sem lesz egész életében, csak békésen legelészni, mindezt azért, mert ilyen különös rajzolattal született.

Neked hogy tetszik Happy?

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top