nlc.hu
Életmód

Beköltözött a fészerbe, hogy spóroljon az albérleten

Beköltözött a fészerbe, hogy spóroljon az albérleten

A szülei kertjében álló fészerben egész otthonos kis életteret alakított ki magának.
A fészerben lakó nő megmutatja az otthonát

Az albérletárak nem csak nálunk emelkedtek az égig, ezért sokan kreatív megoldásokkal próbálnak meg faragni a lakhatási költségeken: volt, aki egy iskolabuszt alakított át lakássá, egy férfi pedig barlangba költözött. Ezt a sort bővítette egy fiatal nő, miután megmutatta, hogy a szülei kertjében, egy fészerben lakik.

Az Aniah nevű TikTok-felhasználó a videóban bemutatta, hogy a szülei háza melletti kerti melléképületet egészen otthonos kis lakássá alakította. Van benne rendes ágy, asztal, tévé, hűtőszekrény, egy kis gardrób, és egy különleges oldalajtó, amelyet kinyitva élvezheti a zöld kert hangulatát.

Konyha és fürdőszoba nincs a fészerben, így ha az egyedülálló nő fürdeni vagy főzni szeretne, akkor a szülei házába kell mennie. Ennyi kényelmetlenség azonban belefér, hiszen a legjobb az egészben, hogy nem kell fizetnie a lakhatásért egy fillért sem, a rezsit a szülei állják, ő pedig a tanulmányait fizeti.

A kommentelők imádták az ötletet, volt, aki nem értette, miért nem csinálják ezt sokkal többen. Az egyik hozzászóló azt írta, hogy a férjével éppen egy hasonló projekten dolgoznak: minden gyereküknek lesz egy saját kis házikója a kertben, és ha felnőnek, nem muszáj elköltözniük.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top