nlc.hu
Életmód

Megszökött egy farmról, majd buszra szállt egy birka, hogy hazamenjen

Buszra szállt a birka, hogy visszamenjen a farmra, ahonnan elszökött

Még videó is készült a bundás utasról!
birka

Egy brit buszsofőr, Martine Patey épp első munkanapját töltötte egy helyi járaton, amikor különös utast sodort az útjába az élet: egy közeli farmról kereket oldott birkával találkozott az autópályán.

A busszal épp Eastbourne felé tartott a fiatal buszvezető, amikor meglátta az autók között ugrándozó bárányt, aki mutatványával nemcsak saját magát sodorta veszélybe, hanem a gyanútlan autósokat is.

Félreállította a járművét és néhány utas segítségével a buszra terelték az eltévedt birkát: „Nem volt könnyű dolgunk, mert össze-vissza szaladgált, de sikerült kihasználnom az alkalmat, mikor hozzám közel került, és a táskám pántjával egy rögtönzött pórázt kötöttem a nyakába. Feltereltük a buszra, hogy biztonságban tudjuk, és megvártuk vele a rendőrök kiérkezését” – mondta az újdonsült buszvezető.

Az egyenruhások azt látták a legjobbnak, ha Martine nem szállítja le a buszról a bárányt, hanem hazaszállítja járművével arra a farmra, ahonnan megszökött. A lány eleget tett a kérésnek, s mikor  átadta a gazdájának a birkát, az autóbusz tovább folytatta az útját.

„A farmig legyen szíves!” – viccelődött később a busztársaság, amelyik egy fotót is megosztott a különös kitérőről közösségi oldalán.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top