nlc.hu
Életmód

Elegáns öltönyben és bőrcipőben mászta meg hegyet

Elegáns öltönyben és bőrcipőben mászta meg a négyezer méteres hegyet

A japán szabó különleges módon népszerűsíti a saját márkáját.
Nobutaka Sada japán szabó, aki öltönyben mászott meg egy hegyet

Egy népszerű japán szabó és túrázó elegáns öltönyben és bőrcipőben mászta meg a Mount Kinabalu hegyet, Malajzia legmagasabb csúcsát.

A sportos, technikai öltözékbe bújt túrázók csak pislogtak, amikor meglátták a 4095 méter magas hegyen a Sada Nobutaka nevű férfit, aki úgy lépdelt öltönyben az ösvényen, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

A japán szabó nem puszta heccből mászta meg ilyen elegánsan a hegyet: saját öltönymárkája van, és így népszerűsíti a brandet.

Korábban megmászta Japán 26. legmagasabb hegycsúcsát, a 2932 méteres Shirouma hegyet, lefutotta a tokiói maratont, síelt Hokkaido lejtőin, sőt, még a Genkai-tengerben is sznorkelezett, természetesen mindezt makulátlan öltönyt, mellényt, nyakkendőt és bőrcipőt viselve.

Bár Sada úr teljesítménye figyelemre méltó, az sem volt semmi, amikor egy jótékony ügy érdekében két brit nő elegáns ruhában és 10 centis magas sarkú cipőben mászott hegyet.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/rogonnabalu_25; Facebook/Nobutaka Sada)

(Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top