nlc.hu
Életmód

Idősek otthonába vonult Anglia legtöbbször házasodott férfije

„A feleségeim elhasználták a testem” – Idősek otthonába vonult Anglia házassági rekorder férfije

Ron Sheppard egyik házasságát sem bánta meg, de most már nem vágyik újabb románcra.
Idős férfi könyvet olvas egy fotelben ülve

Anglia legtöbbször megházasodott férfije idősek otthonába költözik, mert elmondása szerint a feleségei teljesen „elhasználták a testét”.

A 74 éves Ron Sheppard az évek során nem kevesebbszer, mint nyolcszor kötött házasságot, ám most úgy érzi, vége a romantikázásnak. Eladta kétszobás somertoni lakását, hogy egy Wight-szigeti idősotthonba költözzön, ahol közelebb lehet a fiaihoz és azok családjaihoz.

Sheppard először 1966-ban, 19 évesen nősült, egy Margaret nevű nőt vett el. Három gyerekük született, de pár évvel később elváltak, a férfi pedig 1973-ban feleségül vette Jeanette-et. Őt 1976-ban Lesley, 1982-ben Kathy, 1986-ban Sue, 1999-ben Usha, 2003-ban Wan és 2004-ben Weng követte.

Sheppardnak összesen nyolc gyereke született. A leghosszabb házassága 13 évig tartott, a legrövidebb csupán 10 hónapig. Az egykori feleségeivel nem tartja a kapcsolatot, de egyik házasságát sem bánta meg a gyerekei megszületése miatt. 

Lehetséges, hogy a feleségeim elhasználták a testemet az évek során. A válások okozta mentális és fizikai stressz megtette a hatását

– mondta Sheppard, akinek az utóbbi időben megromlott az egészsége: Parkinson-kórral, Lewy-testes demenciával és COPD-vel, azaz krónikus obstruktív tüdőbetegséggel küzd.

Az otthonban naponta háromszor mennek be hozzá segíteni a gondozók, főznek rá, bevásárolnak neki és ellenőrzik, rendben van-e minden vele. Nem igazán jár ki, legfeljebb néha elmegy bevásárolni a gondozókkal. Újabb románcokra azonban nem vágyik. „Ha találkozom egy kedves hölggyel az idősek otthonában, azt hiszem, legfeljebb barátok maradunk” – mondta nevetve.

Világviszonylatban a nyolc házasság dobogós helyre sem lenne elegendő, csak a hollywoodi sztárok között is van olyan, aki kilencszer ment férjhez, a rekorder nő pedig 23-szor állt oltár elé. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top