nlc.hu
Életmód

Kétgyermekes anya nagy fogyása

90 kilót fogyott a kétgyermekes titkárnő

A testsúlya több mint felétől megszabadult, azonban egyelőre nem teljesen elégedett.

A brit Kristina Murphy korábban is jelentős túlsúllyal küzdött, a pandémia első hónapjaiban pedig további 15 kilót szedett fel. 2021 elején közel 170 kilót mutatott alatta a mérleg és már az is komoly nehézséget okozott neki, ha fel akart menni egy lépcsőn vagy ha be kellett kötnie a cipőfűzőjét. Ekkor érezte, hogy változtatnia kell. A 34 éves, kétgyermekes titkárnő szigorú, diétás étrendre váltott és elkezdett edzeni járni. Néhány hónappal később aztán egy gyomor-bypass műtéten is átesett.

Kitartásának, illetve a beavatkozásnak köszönhetően mintegy 90 kiló súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia, ami megváltoztatta az életét.

Kristina Murphy a fogyás előtt és után

Kristina Murphy a fogyás előtt és után (Fotók: SWNS/Profimedia)

„Mindig is a duci, vicces barát voltam, most viszont a férfiak észrevesznek és meghívnak inni, ami nagyon furcsa számomra” – mesélte.

A nő elárulta ugyanakkor, hogy egyelőre mégsem teljesen elégedett, ugyanis drasztikus fogyása után 25 kilónyi megereszkedett bőr maradt a testén.

„Jól érzem magam, ha fel vagyok öltözve. Látom magamon a különbséget, és gyönyörűnek érzem magam, de amikor egyedül vagyok, és leveszem a ruháimat, az összetör. Egy 90 éves nő testében élek. A bőröm ráncos és megereszkedett, és nem ott van, ahol lennie kellene” – fejtegette a nő, aki úgy érzi, beleragadt a régi teste burkába, emiatt pedig nem tudja még kibontakoztatni az új énjét.

Kristina Murphy

Felöltözve gyönyörűnek érzi magát (Fotó: SWNS/Profimedia)

Kristina most a legmegfelelőbb eljárást keresi, amivel a megereszkedett bőrétől is megszabadulhatna, hogy végre teljes mértékben élvezhesse az életét. Addig is humorral igyekszik hozzáállni a helyzethez.

„Lefogytam, de a humorérzékem nem veszítettem el” – jegyezte meg.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top