nlc.hu
Életmód

Így intézz nagybevásárlást elektromos rollerrel

Azt hiszed, elektromos rollerrel nem lehet nagybevásárlást intézni? Tévedsz – videó

Csak egy erős öv és némi képzelőerő kell hozzá.
Rolleres nagybevásárlás

Bár az elektromos rollerek erősen megosztják a világot, kétségtelen, hogy az ember végtelen kreativitásával elképesztően sok dologra jók lehetnek: egy férfit például aközben kaptak le, hogy egy egész nagybevásárlást intézett a jármű segítségével.

A Facebookra feltöltött videón jól látszik, ahogy a fiatal férfi szatyrokkal és egy görögdinnyével megpakolva kijön a boltból, majd lerakja a csomagokat a roller mellé és elkezdi felvenni a karabínerekkel ellátott erős bőrövből és láthatósági mellényből álló felszerelést. Miután mindent magára vett, egyszerűen felcsatolja az övre és a mellényre a zacskókat.

Ha ez nem lenne elég komikus, a végén elővesz egy felcsatolható babahordozót (!) és abban helyezi el a jókora görögdinnyét. Mindezt a legnagyobb nyugalommal, a parkoló közepén állva.

Ugyan a mutatvány kipróbálását azért sem ajánljuk, mert meglehetősen balesetveszélyesnek tűnik, le a kalappal a férfi kreativitása előtt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top