nlc.hu
Életmód

Felmondott a kutyagazdi, mert megélt a kutyája posztolásából!

„Felmondtam, mert megélek abból, hogy a kutyámmal posztolok!”

Chris és Nala egy teljesen átlagos kutya-gazdi páros voltak egészen 2022 februárjáig, amikor is berobbant Chris egyik TikTok videója, amin kutyájával szerepel. Azóta fenekestül felfordult az életük.
golden retrivel es gazdaja

A TikTok tényleg az a platform, ahol bármi és bármikor megtörténhet! Egyre többen vannak azok a tartalomgyártók, akik csupán csak mindennapjaik egy apró szeletét, hobbijukat, vagy szeretett kutyájukat mutatják meg a közérdeműnek és éppen ezzel robbannak be a köztudatba annyira, hogy ebből akár meg is tudnak élni.

Így történt ez Chrisszel, a utahi gyógyszerésszel is: 2018-ban, amikor hozzá került a kis zsemleszínű Golden retriever-kölyök, létrehozott egy Instagram-oldalt @adventuringwithnala néven, aminek Nala lett a főszereplője. A páros már az Instagramon is rendkívül népszerű volt, ami teljes mértékben érthető, hiszen ez a kutya azon túl, hogy tündérien édes, imádja a kamera és ő viszontimádja azt!

A párost nagyjából egy éve ismerte meg – kis túlzással – az egész világ. Mára már szinte minden közösségi média felhasználó találkozott Nalával és az ő lenyűgöző képességével, a „bizalomdőléssel”, vagy éppen a popóvakargatás közbeni örömtáncával. Chris nem mindennapi kutyája egyébként nem rest az éjszaka közepén szeretettel elhalmozni egyetlen gazdiját, ami úgy néz ki, hogy felül és hátradől gazdájára, akinek feladata az lenne, hogy elkapja. Csak hát ugye előfordul néha, hogy ez a dőlés Christ alvás közben éri. Mondjuk ennél aranyosabb ébresztőt nehezen tudunk elképzelni.

És, ha mindez nem lenne önmagában elég cuki, Nala és Chris arról is híres, hogy élnek-halnak a természetért és amikor idejük engedi, kirándulnak és túráznak.

@adventuringwithnala

Mic’d up adventures from last year. Would you want to see more of these in 2023?

♬ original sound - Chris and Nala

A rajongók pedig örülhetnek, hiszen a jövőben még több Nala és Chris tartalom érkezik, ugyanis Chris könnyek között bejelentette, hogy annyira sikeres a kutyájával közös projektjük és közösségi oldalaik, hogy felmondott azért, hogy még több tartalmat gyárthasson. Ez egy igazi tündérmese és mivel Nala még csak négyéves, sok hosszú és tartalmas év elé néz a kedvenc párosunk, akiknek alig várjuk a következő videóit! 

@adventuringwithnala

a little thank you video from the stomp queen and me ❤️🫶

♬ original sound - Chris and Nala

Amennyiben élsz-halsz a hasonló állatos tartalmakért, mutatunk neked pár kutyainfluenszert, akik tökélyre fejlesztették ezt a munkát!

Tucker, a Goldie:

Maple és Morty, a Corgi tesók:

Brodie, a Goldendoodle:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top