nlc.hu
Életmód

Megnyílt a kávézó, ahol malacokat simogathatnak a vendégek

Ebben a kávézóban mini malacokat simogathatsz beszélgetés közben

A Mipig Café legextrább szolgáltatása a finom italok mellett, hogy pici malacokat simogathatnak a betérők.
malacos kávézó

Ezek a malacos kávézók egyelőre Japánban kezdték meg térhódításukat, az ott lakók és az arra járó turisták legnagyobb örömére. A vendéglátóegységeket úgy alakították ki, hogy egy farm hangulatát idézzék, egy csipetnyi modernitással fűszerezve.

A rózsaszín és foltos malackölykök mellett felnőtt példányokkal is össze lehet itt futni: a malackáknak játszóteret és pihenőt is kialakítottak, így a puszta látványuk is igazán szívderítő. A japánok imádják a kis disznókat, jó pár nappal előre helyet kell foglalni, ha szeretnének itt eltölteni néhány kellemes órát. 

Jól láttad, akár több órára is be lehet ülni ide, sőt, a kávézók kiötlői kifejezetten javasolják, hogy kényelmesen, a mindennapi rohanást kizárva időzzenek náluk a vendégek. Szerintük érdemes minimum egyórásra tervezni a malacos programot, így még a stresszcsökkentő hatását is érezhetik a cuki állatkáknak.

Az ötletgazda, Mingawa úr mindig is vágyott arra, hogy legyen egy mini malaca, amikor pedig szert tett rá, szerette volna minél több embernek megmutatni, milyen szeretettel teli, intelligens állatok a kicsi sertések. A kávézóhoz természetesen egy mutatós malacshop is tartozik, ahol disznós édességeket és bögréket lehet beszerezni.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top