nlc.hu
Életmód

Boszorkány munkahelyváltása

Felmondott a munkahelyén, hogy boszorkány lehessen

Egy walesi nő látványosan felmondott a munkahelyén, hogy teljesen új karriert kezdjen és minden hónapban milliókat keres.

A 29 éves Jessica Caldwell sokáig egy swansea-i kozmetikában dolgozott, ám sminkecseteit varázspálcára cserélte, hogy főállású boszorkány legyen. A LadBible cikke szerint miután a nő felmondott a kozmetikában, vett néhány varázskönyvet, tarot kártyát és kristályokat, valamint létrehozott egy oldalt a közösségi médiában a vállalkozása számára.

fekete hajú boszorkány a tarot kártyákkal

Jessica Caldwell a tarot kártyákkal (Fotó: Profimédia, SWNS.com)

Jelenleg több mint 5000 ügyfelet szolgál ki, akiknek valamilyen módon szükségük van a varázslatos érintésére. „Mindig is boszorkány voltam. Eddig sosem voltak eszközeim, hogy kihasználjam az erőmet. Az intuíció egy olyan hatékony eszköz, amelyről korábban nem tudtam, hogy használom a mindennapi életemben.

Jessica háromszor annyit keres boszorkányként, mint a kozmetikában. Nem tagadja, hogy barátai és családja aggódtak érte, amikor teljes munkaidőben boszorkányként kezdett dolgozni, ám a bevételei láttán gyorsan megbékéltek

Elárulta, hogy ügyfelei gyakran kérdeznek a szerelemről a vele való találkozóik során és a varázslatos képességeiről.

Az emberek tudni akarják, mit gondol róluk a partnerük” – mesélte, hozzátéve, hogy néha el kell mondania klienseinek a brutális igazságot. „Néhány ember csak egy kellemes beszélgetésre vágyik, ami ugyanolyan hasznos lehet, mint egy olvasás. Ingyenes tanácsokat is adok a varázslattal és a spiritualitással kapcsolatban. Megmutatom az embereknek, hogyan készítsenek védőbűbájt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top