nlc.hu
Életmód

Boszorkánynak kinéző bagoly

Halloweeni bizarr: boszorkányként repül az égen egy ellopott lófejű bottal egy bagoly

A bagoly újrateremtette a mesébe illő jelenetet.

A Halloween a riogatások és a bizarr dolgok időszaka. Egy seprűnyélen lovagló boszorkány az egyik ikonikus kép, ami eszünkbe jut erről az ünnepről. Egy bagoly az illinoisi Eurekában minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy újrateremtse ezt a fajta mesébe illő jelenetet.

A madarat egy kamera rögzítette, amint egy gyermek lófejű játékbotját cipelve repül az égen – csak úgy, mint a halloweeni mesék boszorkányai, akik seprűnyélen lovagoltak.

„Anyámat felhívta az egyik szomszéd, hogy nézze meg a hátsó udvarban a fenyőfánkat – mondta Eric Lind, aki a fotókat készítette a fura égi jelenségről. – Először nem tudták pontosan megmondani, mit cipel.”
 
Lind és családja észrevették, hogy a bagoly egy játékot szorongat. „Ha a gyermekednek hiányzik a bot lova (vagy ló botja), beszélned kell a bagollyal!” – írta Lind egy Facebook-bejegyzésben, amit később frissített azzal, hogy a bagoly valahogy belegabalyodott a játékba, és azzal együtt repül az égen.

(via)

bagoly

Illusztráció (Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top