nlc.hu
Életmód

Gusztustalan állapotban hagyta a lakást a bérlő

Mellig érő szemét, rohadó ételek a padlón: döbbenetes állapotban adta át a házat az egykori bérlő

Egy profi takarítóbrigád két teljes napig dolgozott, hogy végre újra látszódjon a padló.
Gusztustalan állapotban hagyta a lakást a bérlő.

„Elképzelésünk sincs róla, ki lakhatott itt korábban, ahogy azt sem tudjuk, mennyi ideig bérelte ezt a házat” – kezdte a Mirrornak adott interjúját a takarítócég képviselője, Wayne Moran. Hozzátette, mikor megkapták a megbízást, hogy ürítsenek ki a két hálószobás házat, arra gondoltak, majd gyorsan végezni fognak a munkával.

„Gyanús lett, hogy már a bejárati ajtón sem jutunk be. Kiderült, hogy annyi szemét volt a házban felhalmozva, hogy konkrétan eltorlaszolta az ajtót. Be kellett erőszakolnunk magunkat, aztán utat kellett vágnunk a szemétben, hogy eljussunk a hálószobákig” – mesélte Wayne.

A férfi, aki unokatestvérével, Leevel viszi a ASAP Clearences elnevezésű céget, elárulta, korábban még sosem találkoztak ilyen állapotban lévő otthonnal. „A szemét konkrétan mellig ért. Elsősorban főleg üdítős palackokat találtunk, de voltak a padlón háztartási eszközök, sőt, még hónapok óta rothadó ételek is, amiket az egykori bérlő addigra beledolgozott a szőnyegekbe.”

Wayne elmondta, unokatestvérével két napig dolgoztak, hogy megszabadítsák a házat a szeméttől. „Végül négy teherautónyi szemetet szállítottunk el a házból” – panaszolta a férfi, majd hozzátette, még sosem érzett olyan euforikus örömöt, mint amikor meglátta a ház egykori padlóját.

„Mondanom se kell, a tulajdonos rettentően boldog volt, hogy sikerült teljesen kiürítenünk a házát. A biztonság kedvéért azért megadtuk neki egy takarítócég elérhetőségeit; egy alapos, minden helyiségre kiterjedő takarítás egész biztosan rá fog férni a házra, mielőtt meghirdeti majd eladásra” – zárta interjúját Wayne.

Ebben a házban aligha segített volna az egyórás takarítási módszer, ám egy átlagos otthonban egész biztos csodákat művel. Kipróbálod? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top