nlc.hu
Életmód

Hatalmasra nőtt a hasa, de az orvosok csak találgattak

Évekig szenvedett a hatalmasra nőtt hasával, mire kiderült, mi áll a háttérben

Több orvos is tévesen azt hitte, hogy egyszerűen csak kövér.

A most 30 éves nő rengeteget szenvedett attól, hogy mások megbámulják a hatalmasra nőtt hasa miatt, ráadásul gyötrő, intenzív menstruációval küzdött. Az orvosok annyit mondtak neki, hogy fogyjon le.

terhesnek hitték, olyan nagy hasa volt.

Fotó: Instagram

Ám hiába adott le 19 kilót a dél-walesi Cwmbranból származó Paisley: a hasa ugyanolyan maradt. Egy tapintatlan nő még azt azt is megkérdezte tőle, hogy hármasikreket vár-e.

A nő végül a rengeteg indiszkrét beszólás és kérdés után eljutott arra pontra, hogy nem hagyta el a házat. 2021-ben orvost váltott, de csak egy újabb téves diagnózist kapott. Ekkor azt mondták neki, hogy a hasizmai szétváltak, ami általában a terhesség alatt történik, és ez okozza a kitüremkedés a köldöke felett. Paisley tornázott, és egy életmód-tréner is segített neki, hogy napi 15 000 lépést megtegyen, de ez sem segített. Aggódó szülei bejelentették egy magánvizsgálatra, ahol végül választ kapott a problémájára.

„Amikor először bementem a klinikára, az orvos rögtön közölte: »Ez nem csak túlsúly«” – mesélte Paisley.

A vizsgálat két cisztát mutatott ki, egy nagyobbat és egy kisebbet, és 2023 áprilisában műtéten esett át, hogy eltávolítsák őket. Paisley számára hatalmas megkönnyebbülést jelentett a diagnózis és a műtét, ami összesen hét óráig tartott.

Nagyon örül, hogy boldogan és fájdalommentesen él, és hogy a ruhamérete 20-asra csökkent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top