nlc.hu
Életmód
Kísértetjárta ház

Olyan ijesztő a tiktokker háza, hogy nem talál bérlőt

Egy tiktokker szerint a saját berendezési tárgyai akadályozzák meg, hogy új bérlőt találjon maga helyett az ingatlanba, ahonnan ki szeretne költözni.

Beckie-Ann Gallentine, aki a közösségi médiában a temetők, szellemek és mágia témakörben vált ismertté, és magát „paranormális nyomozóként” jellemzi, azt mondja, hogy hátborzongató emléktárgyakból álló gyűjteménye kiborítja a leendő bérlőket. Beckie-Ann éppen költözni készül, de kísérteties holmija fejfájást okoz az ingatlan tulajdonosának.

Beckie Ann Galentine (Forrás: Instagram/mybloodygalentine)

Beckie Ann Galentine (Forrás: Instagram/mybloodygalentine)

A kísértetház berendezésének szokatlan tárgyai közé tartozik egy dohányzóasztalként használt koporsó és egy korábbi elmegyógyintézet ajtajai. Egy TikTok-videóban, amely néhány szokatlan lakberendezési tárgyat mutat be, és amelyet már több mint 1 milliószor néztek meg, Beckie-Ann azt mondja: „Íme néhány dolog, ami miatt a leendő lakók, akik körbejárják a helyet, talán meggondolják magukat. Az első, amit az ember lát, amikor belép az ajtón, a Danvers Állami Kórház ajtajai, amely már évek óta zárva van. Az elmúlt három évben egy használt koporsót használtam dohányzóasztalként és a házban szó szerint minden fiókban vannak lábujjcédulák.”

Az ingatlanban egy orvosi egyetem csontváza is megtalálható éppúgy, mint egy hűtőasztal, amelyet arra használtak, hogy mielőtt a testet leengednék a koporsóba, jeget adjanak hozzá, hogy a holttestet hűvösen tartsák. Az egyedi belső tér minden bizonnyal állandó halloweeni hangulatot teremt, bár nem feltétlenül hívogató a leendő bérlők számára. A videóhoz hozzászólók közül azonban sokan szívesen laknának a kísértetházban.

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top