nlc.hu
Életmód

Furcsa barátságok: egy horgász összehaverkodott egy sebhelyes sügérrel

Ő itt Elvis, a barátságos sügér

Egy horgász és egy sügér csodálatos barátsága.
Erik, a sügér.

Úgy tűnik, manapság nagy divat lett vadállatokkal haverkodni. Nemrég írtunk egy indiai férfiről, aki egy krokodillal ápolt mély barátságot, most pedig egy másik férfi videója terjed vírusként a TikTok-on, miután egy wisconsini tónál valószínűtlen barátságot kötött.

Rex Colubra 2021-ben lépett fel a TikTok-ra, hogy megossza, új barátra tett szert – egy sügérre, akit Elvisnek nevezett el.

Korábban kifogták a horgászok, innen a megcsonkított arca. Ezért hívom Elvisnek” – írta a tiktokker, aki saját profilt is létrehozott a halnak @Elvisthesmallmouth néven.

Az egykori lelkes horgász elmondta, hogy “eldobta” a “botját és a felszereléses dobozát egy GoPro-ért és egy szemüvegért, miután búvárkodás során azt tapasztalta, hogy mennyire hihetetlenül kíváncsiak és tudatosak a halak.

Colubra egy november 22-i videóban elmondta, hogy a kis fickó követte őt 13 hónapon keresztül, 12 különböző merülés során. A férfi az egyik videójában azt is bebizonyította, hogy magához tudja hívni a halat.

Egy június 13-án posztolt TikTok-ban Colubra azt írta, hogy egyszer nyolc hónapig nem látta a halat, de szerencsére később újra találkoztak, és azóta is jóban vannak.

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top