nlc.hu
Életmód
L.L. Junior bejelentkezése

L.L. Junior ittas állapotban jelentkezett be közösségi oldalán

A hozzászólások java arról szólt, hogy talán L.L. Junior nemrégiben elveszett telefonjáról származnak a felvételek, elképzelni sem tudták, hogy azokat a rapper önszántából osztotta meg a követőivel.
L.L. Junior

L.L. Junior mindig is őszinte ember volt, ám most kissé illuminált állapotban felszínre kerültek bizonyos sérelmei.

Többek között elküldte melegebb éghajlatra azokat az újságírókat, akik a magánéletéről írtak, mert úgy véli, ez hozzájárult a Dárdai Blankával való se veled se nélküled kapcsolatához, emellett kislánya meztelen fürdőztetésére is kitért – szúrta ki a Bors

Az előadó péntek reggel úgy döntött, némi magyarázatot fűz a történtekhez.

“Mérlegelve és teljesen átgondolva a tegnapi viselkedésemet, azt szeretném mondani mindenkinek, hogy az égvilágon semmiért nem kérek elnézést. Csak az váltotta ki belőlem, hogy fürdettem a kislányomat meztelenül és erről kezdtek el cikkezni, a felelősségről, felelőtlenségről. Azt gondolom, hogy nem 8-10 éves kislányt fürdettem, hanem kétévest. Ha az anyukájának és az apukájának ez rendben van, akkor legyen rendben az újságíróknak is” – magyarázta L.L. Junior.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top