nlc.hu
Életmód

Inspirációk nyári neon körmökhöz

Nyári neon körmök, amelyekre mindenki felfigyel

Ha itt a nyár, akkor egyértelműen a vibráló színeké a főszerep. Ezek a manikűrök biztosan magukra vonják a figyelmet, így élvezhetjük a rivaldafényt (is).

A tökéletes nyári körmök nem csak minket töltenek el elégedettséggel és boldogsággal, hanem felébresztik másokban is az érdeklődést. Mosolyogva gyűjthetjük be a bókokat (körmösünk nevében is) a remek bókokért. Legyen akár egyszínű összeállítás, akár színkavalkád, nincsen szabály arra, hogy milyen az igazi nyári köröm, így viseljük bátran, ami jól esik.

Neon köröm és körömlakk ikon.

Nyáron a legalkalmasabb vibráló színeket használni

Elsősorban megpróbálhatjuk megragadni a nyárra igazán jellemző színeket. Ezekben a hónapokban dominál a türkiz, a sárga, a magenta, a rózsaszín és a piros. Mind népszerű választások, azonban ne féljük eltávolodni ezektől.

Idén hatalmas népszerűségnek örvendenek a pasztell árnyalatok. A finom babakéktől a frissítő mentazöldig bármit választhatunk, mindegyik üdítő vidámságot kínál a klasszikus nyári palettán.

Hogy segítsünk dönteni, összeválogattunk néhány nyári neon-köröminspirációt, amelyekből kiválaszthatjuk a hozzánk leginkább illőt.

Neonsárga

Neonsárga manikűr és pedikűr egy medence szélén ülő nőn.

Vibráló sárga manikűr és pedikűr, kiválóak a nyárra

A sárga, ami nem csak a medence szélén néz ki jól. Bár kimondottan figyelemfelkeltő, a nyári hétköznapokat egyértelműen feldobják. Viszlát unalmas körmök!

Görög virágok

A kék és fehér miatt egyből a festői görög épületek jutnak eszünkbe. Képzeljük el milyen, ha minden alkalommal, amikor körmünkre pillantunk, gondolatban messzi helyekre kalandozhatunk.

Minimalista szivárvány

Nem kell feltétlenül ragaszkodnunk a hagyományos szivárványhoz, hogy körmeinken viselhessük. Elég, ha minden ujjunkon másik szín van. Akár otthon is elkészíthetjük ezt a manikűrt. Egyesek Skittlesnek látják a színes körmöket, és valóban nem járnak messze az igazságtól. 

Neonzöld körmök

Neonzöld női körmök.

A zöld tavaszias szín, mégis lehet viselni nyáron is.

Nem szükséges minden körmünknek teljesen neonszínűnek lennie. Visszafogottabb hatásért kérhetünk hagyományos francia manikűrt. Az uralkodó pasztellzöld mellett elég hangsúlyt kap a neonzöld is.

Vörös lángok

Forró lángnyelvek életre kelhetnek körmeinken is.

Függőleges szivárvány

Ki tudna nemet mondani egy ilyen vibráló színözönnek? Bármilyen körömformát választunk, garantáltan szuperül néz ki mindegyik.

Láss rózsaszínben

A rózsaszín mindig jó választás. Választhatunk akár egyetlen színt is, de sokkal izgalmasabb, ha variáljuk a pink különböző árnyalatait. Aki szeretne igazán extra lenni, az pöttyökkel is kiegészítheti a mintát. 

Neonnarancs szirmok

A lágy és kavargó szirmok pontosan olyanok, mintha nyári szellő játszana velük. Egyszerre letisztult és elegáns, tökéletes nyári választás.

Retro minták

Ugorjunk vissza pár évet az időben, hogy boldogan viselhessük ezeket a bohókás retro alakzatokat.

(Forrás: Teen Vogue, Fotó: Getty Images, Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top