nlc.hu
Trend

Valentin-napi körmök

Valentin-napi körmök a romantikus lelkeknek

Rémesen közeleg a szerelem ünnepe, így ideje mentálisan és fizikailag is felkészülnünk rá. Még ha nem is ünnepeljük, szívekből soha nem lehet elég!

A Valentin-napi körömötletek, akárcsak maga az ünnep, évről évre továbbfejlődnek a giccses szíveket, csillogó rózsákat és pufi macikat tekintve. Míg a piros, a babarózsaszín és a fehér továbbra is alapvető színválasztások maradnak, egyre több szokatlan szín tör be a repertoárba, mint mondjuk a fekete, az ezüst vagy akár az arany. Sosem késő valami újat kipróbálnunk, valami olyat, amely a szerelmesek napjának hagyományainak is behódol, ugyanakkor megőrizhetjük sajátos stílusunk.

Szív alakú bögrét tartó nő.

Fotó: Unsplash

 A trendi körömdizájnok, amelyek talán még mindig megmaradtak karácsonyról (gondoljunk a masnikra és a sok csillogásra), szintén romantikus, csillogó körmöket eredményezhetnek. A lehetőségek, akárcsak a szerelemben, végtelenek.

Tehát akár egy romantikus randi miatt bújtatjuk szerelmesbe körmeink, akár legjobb barátnőnkkel sorozatozunk aznap este, mindenki számára létezik a tökéletes körömdíszítés. Az alábbiakban bemutatunk néhányat a Valentin-napi körömpaletta legjobb alkotásaiból, amelyek közül egy visszaköszönhet saját körmeinken is.

1. Szivárványos

Miért érnénk be egy színnel, hogyha a teljes szivárványt a körmeinkre varázsolhatjuk? Vannak ízléses dizájnok, ahol egyenesen jól mutat, ha sok a szín. Ez is egy pont ilyen, így boldogan viselhetjük a szivárványt és élvezzük a sokszínűséget!

2. Apró szíves

Fehér körmök piros szívekkel.

Ha rajongunk az apró és minimalista díszekért, akkor ezek az imádnivaló, apró szívecskék egyenesen értünk kiáltanak! Az a legjobb benne, hogy két bármilyen tetszőleges színt kombinálhatunk, biztosan remekül fog kinézni! Ráadásul túlmutat a Valentin-napi felforduláson is, így a hétköznapokra is tökéletes.

3. Minimalista design

Sikkes, mégis minimalista, egyszerű geometriai mintázat Valentin-napi piros színben. Zola Ganzorigt, a híres körömművész, aki Hailey Biebert és Kendall Jennert is rendszeres ügyfelei közé sorolja, egy piros téglalapot helyez a sarokba, hogy feldobja a csupasz körmöt. A középre helyezett arany szegecs középre vonzza az ember tekintetét.

4. Valentin-napi francia manikűr

Francia manikűr piros szívekkel.

Nem bírjuk kihangsúlyozni, hogy a francia manikűr az élet bármelyik pontján bombabiztos választás. Törekedjünk akár eleganciára vagy letisztultságra, ezek a körmök biztosan Valentin-napi hangulatba hoznak majd!

5. Kokett masnik

Piros francia körömhegyek, eperszínű festék, kokett masnik: az összes kedvenc körömtrendünk egyetlen, szupermókás körömlakkban. Igazán nőies körömválasztás, talán ennél femininebb nem is lehet egy design.

6. Sötét szerelem

Egy sötét francia manikűr és egy imádnivaló szív – ez minden, amire szükségünk lehet a Valentin-napi körömfestéshez. Válasszunk egy olyan árnyalatot, mint ez az ezüstszínű króm, ha valami váratlanabbat és vagányabbat szeretnénk.

(Forrás: Vogue, Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top