nlc.hu
Életmód

Patkányok a János kórházban

Patkányok futkosnak a János kórház szülészetén

Reagált az intézmény.
patkány

Patkányok bukkantak fel a János kórház szülészetén – számolt be a Naphire.hu, amely fotókat is közzétett a rágcsálókról.

A portál úgy tudja, a sebészet és az urológia is a Kútvölgyi kórházba került át, a megüresedett helyiségekben pedig egyre több patkány bukkan fel a Szent János kórházban, legutóbb a szülészet-nőgyógyászaton, ahogy a fotók is mutatják.

A Szent János Kórháznál azt nyilatkozták, tudnak a problémáról és már intézkedtek ez ügyben. “Intézményünk azonnal értesítette a KEF-et (Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság), a szolgáltató pedig a helyszíni szemlét követően megtette a szükséges intézkedéseket” – mondta el Sebők-Tóth Kata, az intézmény kommunikációs vezetője.

Patkányok legutóbb Budapesten, a Déli pályaudvart vették birtokba, idén június végén ott készültek olyan felvételek, ahol jól látszik, hemzsegnek a rágcsálók. Áprilisban pedig Hódmezővásárhelyről érkeztek aggasztó hírek: ott a rágcsálók már birtokba vették a Szabadság teret is. A helybéliek akkor arra panaszkodtak, hogy a tömbházak közé és a játszótér mellé költözött patkányok annyira elszemtelenedtek, hogy már a lépcsőházakba is rendszeresen bejárnak.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top