nlc.hu
Életmód

Így van most a Covid-túlélő kismama

Lélegeztetőgépre került 3 éve a Covid miatt, még mindig csak mankóval tud járni

A kisgyermekes édesanyának sok nehézséggel kell szembenéznie a mindennapokban.
lélegeztetőgép

Szilvi koronavírus-fertőzött kismamaként 34 évesen került lélegeztetőgépre. Ahhoz, hogy a kislánya biztonságban lehessen, sürgősségi császármetszést végeztek el az anyukán, aki kétszer is a klinikai halál állapotába került. Szilvi bevallotta a Borsnak, hiába telt el már 3 év, még ma is attól retteg, hogy visszakerül a lélegeztetőgépre. A történtek óta úgy gondolja, ő már nem az az ember, aki azelőtt volt.

„Még mindig képtelen vagyok mankó nélkül járni, ráadásul állandó fejfájással, magas vérnyomással és borzasztó hangulatingadozással küzdök. (…) Korábban vezető beosztásban dolgoztam, vágott az eszem. Most azt is elfelejtem, hol parkol az autó, vagy hogy hol van a férjem” – panaszkodott a bulvárlapnak az anyuka, akit le is százalékoltak.

Mint mondja, tartja a kapcsolatot másokkal, akik megjárták a lélegeztetőgépet, és a kislánya – aki szerencsére teljesen egészséges – doppingolja, ezért nem hagyja el magát. Nagyon bízik benne, hogy egyszer újra önmaga lesz és újra dolgozhat.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Balázs Attila 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top