nlc.hu
Életmód

3 év házasság után deült ki, hogy rokonok

Három év házasság után jöttek rá, hogy valójában unokatestvérek

Vannak dolgok, amiket nem akarsz megtudni az esküvőd után – a rokoni kapcsolat is ezek közé tartozik. Ennek a párnak nem volt szerencséje.
Tylee Waters

Ha már néhány hónapja jársz valakivel, előfordulhat, hogy megtudsz róla valamit, ami nem tetszik. Például, hogy sohasem kapcsolja le a lámpát, ha kimegy egy helységből. Vagy úgy teszi vissza a tejet a hűtőbe, hogy egy korty maradt csak a doboz alján. És persze az is megeshet – bár ez inkább az ismerkedési fázisban –, hogy icket kapsz tőle. De mi van akkor, ha már össze vagytok házasodva? És ha ráadásul az derül ki róla, hogy konkrétan a rokonod?!

Ez a rémálom-szituáció megtörtént egy amerikai párral. A Utah állambeli Nick és Tylee a TikTokon osztották meg, hogy három évvel az esküvőjük után megtudták, hogy valójában unokatestvérek. A cikk írásának pillanatában a videójukat 5,8 millió felhasználó nézte már meg. Ebben azt írták: „Több mint két év házasság után derült ki számunkra, hogy unokatestvérek vagyunk.”

@tyleewaters

I wish I was kidding🤭 #marriedlife #husbandwife #couplegoals #couplecomedy #humor #ick #storytime #family #dating #funny #utah #utahcheck #fyp

♬ Sweet Home Alabama – Lynyrd Skynyrd

A videóban a házaspár csókja aláfestő zenéjeként stílszerűen a Sweet Home Alabama című szám szól. A poszthoz pedig Tylee csak annyit írt: „bárcsak viccelnék.” Azt nem osztották meg, hogy hogyan szereztek tudomást a rokoni kapcsolatukról, ahogy arról sem, mennyire közeli vagy távoli unokatestvérek. De, mint kiderült, ez igazából nem is olyan egyedi eset.

A döbbent hozzászólók mellett sokan a saját sztorijukkal érkeztek a kommentszekcióba:

  • „A férjemmel tized-unokatestvérek vagyunk.”
  • „Majdnem mindenki, akit ismerek Utah-ban, valahogy a rokonom.”
  • „Velünk is ugyanez történt. Három éve voltunk házasok, egy közös gyerekkel, amikor kiderült, hogy ötöd-unokatestvérek vagyunk.”

Nick és Tylee további „vicces kis tényeket” is elmeséltek a kapcsolatukról. Így például azt, hogy ugyanazon a napon születtek, vagy hogy „gyakran megkapjuk, hogy hasonlítunk egymásra”.

A legtöbb felhasználó arra volt kíváncsi, hogy a pár együtt maradt-e azután, hogy kiderült a rokoni szál. A kérdésre egy másik videóban válaszoltak, melyben megerősítették, hogy igen, továbbra is közösen képzelik el az életüket.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top