nlc.hu
Életmód

Fontos leckékre tanítja meg lányait ez az édesapa

Ezt a TikTok-apukát minden lányos szülőnek követni kell!

Eric Taylor szeretné, ha gyermekei tudnák, mennyire értékesek, és ennek megfelelően választanának párt majd, ha felnőnek.

Az interneten sok tanácsot találni arról, hogy neveljük a gyermekeinket, ezek közül vannak, amelyek hasznosak, vannak, amelyek érdemes kellő távoltartással kezelni. Ami nem lehet elvitatni, a szülőknek nagy hatása van a gyermekeik értékrendjére, hogy mit várnak el maguktól, mit várnak másoktól.

Eric Taylor két kislány boldog és büszke édesapja, és szeretné úgy nevelni őket, hogy ha abba a korba érnek, akkor semmiképpen ne válasszanak olyan párt, aki nem képes velük megfelelően bánni. A 34 éves férfi TikTokon is megosztja, hogy is néz ki ez a mindennapokban.

Egy videóban például elmondta, hagyja, hogy a lányai befejezzék a mondanivalójukat, nem akarja ugyanis, hogy úgy gondolják, természetes, ha egy férfi nem kíváncsi a véleményükre és félbeszakítja őket.

@girldad_e Won’t be a King Triton 🧜🏽‍♀️ situation with her, she won’t lose her voice because I’ll always make sure she’s heard. Listen my guy, that’s love, or be ready to head it a lot louder. Offended? *Read caption below* #girldad ♬ original sound - Bryan

Arra is ügyel, hogy ne bagatellizálja a gyerekek érzéseit, nem szeretné, ha ugyanis olyasvalaki mellett kötnének ki, akik nem viszonyul hozzájuk elég empatikusan, egy vállrándítással elintézni, ha valami felzaklatta őket, vagy egyszerűen csak azt mondja, biztosan csak hisztiznek.

És persze véletlenül se válasszanak olyasvalakit, aki ne fogadja el, ha nem értenek vele egyet. „Szeretném, ha tudnánk, hogy milyen fontos a tisztelet, hogy megérdemlik, hogy tiszteljék őket, és neki is tisztelniük kell másokat. Szeretném, ha azzal is tisztában lennének, hogy mi is a szerelem, és nem egy hamis kép élne erről a fejükben. Szeretném, ha tudnánk, hogy milyen bátrak és erősek, hogy a saját útjuk járhassák” – tette hozzá.

Eric Taylor azt is elismeri, neki is dolgoznia kell önmagán, hogy jó apja tudjon lenni a gyermekeinek, hogy rájuk ne legyen hatása annak, hogy édesapja nem volt része az életének.

Apa lányával ül a padlón

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pexels/Pavel Danilyuk)

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top