nlc.hu
Életmód

Ezekből tudhatod, hogy energiavámpír szívja el az erődet

Jelek, amikből tudhatod, hogy behálózott egy energiavámpír

Amíg a saját bőrödön nem tapasztalod meg, talán el sem tudod képzelni, milyen könnyű belesétálni egy energiavámpír kelepcéjébe. Segítünk tisztán látni!

Amikor kapcsolatba lépsz másokkal, kezdetét veszi köztetek az energiaáramlás, ami ideális esetben kiegyenlített. Az energiavámpírok specialitása azonban az, hogy a tőled áramló energiát befogadják, te viszont nem kapsz cserébe semmit.

Energiavámpír

Fotó: Getty Images – IgorZakowski

Ez a kiegyenlített helyzet hosszú távon semmiképp sem jó, a felismerés és az egyensúlyi állapot helyreállítása azonban sokszor elhúzódó folyamat. Ennek következtében az energiavámpírok hosszú ideig szívhatják el az energiádat anélkül, hogy lelepleznéd őket.

Ismerd fel az energiavámpírokat!

Az alább összeszedett jelekből szerencsére könnyen-gyorsan rájöhetsz arra, ha ilyen személyekkel van dolgod és érzelmileg kiegyenlítetlen, építőnek cseppet sem nevezhető kapcsolatba keveredtél velük. Jó, ha tudod, hogy az energiavámpírok bárhol felbukkanhatnak: a kollégáid, a barátaid, de akár a családtagjaid és szerelmeid között is, így nem árt tisztában lenni az ismertetőjegyeikkel!

Megnézem
Összes kép (7)

Nyitókép: Getty Images – Anna Ieni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top