nlc.hu
Életmód
Lemondaná az esküvőt, mert nem akar húst a vegán vőlegénye

Lefújná az esküvőt a menyasszony a vegán vőlegénye miatt

Hónapok óta nem tudnak megegyezni arról, hogy milyen ételt szolgáljanak fel az esküvőn, a kétségbeesett menyasszony már azon gondolkozik, hogy lemondja az egész lagzit.

Egy menyasszony inkább lemondaná az esküvőjét, miután a vegán vőlegénye meg akarja tiltani, hogy bármilyen húst felszolgáljanak a lakodalmon.

A nő a Daily Mail Kedves Jane című rovatába írt, hogy tanácsot kérjen a nehéz helyzetben. „Néhány hónap múlva lesz az esküvőm…, de a tervezés során a vőlegényemmel olyan parázs vitákba keveredtünk az ételek miatt, hogy nem vagyok benne biztos, hogy tényleg végig akarom csinálni” – kezdte a beszámolóját.

Elárulta, hogy akkor lett elege az egészből, amikor megtudta, hogy a párja nem akarja, hogy húst szolgáljanak fel a nagy napon, miközben ő egy olyan lány, aki szereti a steaket és a hamburgert, és ebből a közös otthonukban sosem volt probléma.

Terített és feldíszített asztal esküvő előtt

Vajon milyen étel kerül az asztalra a lagzin? (Fotó: Unsplash)

A nézeteltérést hónapok alatt sem tudták rendezni, és az egész odáig fajult, hogy a férfi üvöltözni kezdett a nővel, amikor az meg akart kóstolni egy húsos ételt a cateringet intéző cégnél. Ráadásul a vendégek többsége eszik húst, így nem biztos, hogy annyira jól éreznék magukat a vegán vacsora közben.

És hogy milyen tanácsot kapott a kétségbeesett menyasszony? „Elég rövidlátó dolog lenne lefújni az esküvőt egy steak miatt, de a hús valójában komolyabb problémákra utal, amelyeket kezdesz észrevenni” – írta Jane Green a válaszában.

Mint kifejtette, a házasság a kompromisszumokról is szól, és úgy tűnik, a nő párja nem hajlandó semmilyen kompromisszumot kötni. Ez meglepő, hiszen a hús nincs kitiltva az otthonukból, és a férfi családjában is vannak húsevők, emiatt nehezen érthető, miért ennyire hajthatatlan.

Végül azt tanácsolja a nőnek, hogy leendő férjével együtt járjanak a végére a dolognak, hogy miért ragaszkodik ennyire a húsmentes lagzihoz, de utána olyan megoldásra van szükség, ami mindkét családnak megfelel, hiszen az esküvő mindkettőjükről szól. Ha pedig a férj nem hajlik a kompromisszumra, akkor fény derült egy nagy hibájára…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top