nlc.hu
Gasztro

Megalázó volt a vegán menü egy esküvőn - fotó

Döbbenetes, hogy milyen fogást szolgáltak fel a vegán vendégeknek egy esküvőn – fotó

Nem erőltették meg magukat.

Manapság nem ritka, hogy egy esküvőn legalább egy olyan vendég van, aki esetleg nem tud mindent megenni, vagy azért mert vegán vagy vegetáriánus étrendet követ, vagy valamilyen allergia, intolerancia miatt kell odafigyelnie arra, hogy mit fogyaszt. Míg egyes párok igyekeznek gondoskodni arról, hogy mindenki jóllakjon, addig másoknál előfordulhat, hogy a vendégek éhesek maradnak. Egy nő nemrég egy közösségi oldalon osztotta meg, milyen ételt szolgáltak fel vegán fogásként neki egy nemrégiben tartott esküvőn, és az internet ledöbbent a fotó láttán, a tányéron nem volt más mint némi rukkola leöntve balzsamecet mártással, illetve pár szelet dinnye.

“Én egyszerűen hazamentem volna. Az esküvő nagyon sok pénzbe kerül, és hogy ennek ellenére vendéglátósok nem képesek megfelelően gondoskodni különleges igényekkel rendelkező vendégek ellátásában. Nem nehéz csodálatos vegán ételeket készíteni, ez bebizonyosodott azon az esküvőn is, amin nemrég én jártam” – írta az egyik kommentelő. “Hatalmas probléma, hogy a szakácsok és a séfek nem értenek a növényi alapú hozzávalókhoz. Általában rengeteg fűszert használnak, mert azt gondolják, egyébként semmi íze nem lenne az ételnek. Nem tudnak semmit” – jegyezte meg egy másik hozzászóló. “Bár ez nem a te nagy napod, de ha végigszenvedsz egy esküvőt és egy fogadást, plusz pénzt adsz ki egy ajándékra, legalább finom melegételt kellett volna kapnod” – írta le véleményét egy harmadik illető.

Lány nem örül a salátájának

Fotó: Getty Images

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top