nlc.hu
Életmód

Beperelte a róla negatívan kommentelő nőket

27 nőt perelt be milliókra, mert lepontozták a Facebookon

Egy chicagói férfi 27 nőt perel 75 millió dollárra, miután negatív megjegyzéseket tettek róla aFacebook társkereső csoportban.

A 32 éves Nikko D’Ambrosio azt állítja, hogy a hírnevét beszennyezték, miután több nő, akik azt állítják, hogy randevúztak vele, közzétette negatív tapasztalatait egy privát Facebook-csoportban, az „Ugyanazzal a sráccal randiztunk” csoportban.

férfi és nő borozik

Nem sikerültek a randik (Fotó: Pexels.com)

A népszerű csoport New York-ból indult, de azóta más nagyvárosokban is megjelentek, és a nők arra használják, hogy megosszák tapasztalataikat a férfiakról, és tanácsot kérjenek a különféle vörös zászlókkal kapcsolatban. D’Ambrosio esetében több tucat nő írt negatív megjegyzéseket, túlzottan ragaszkodónak minősítve vagy azzal vádolva, hogy szó nélkül eltűnt, miután megkapta, amit akart.

A chicagói férfi most 75 millió dollárra (26 milliárd forint) perel több ilyen nőt, valamint a Facebook-csoport moderátorait és a közösségi hálózat anyavállalatának egyes részeit.

D’Ambrosio azt is állítja, hogy a róla készült személyes fotók megosztása a Facebook-csoporton és sok negatív megjegyzés célpontja „személyes megaláztatást, lelki gyötrelmet és szenvedést, érzelmi szorongást, stresszt, szorongást és bevételkiesést okozott számára”. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top