nlc.hu
Életmód

Barátnője helyett akart levizsgázni, de lebukott

Barátnője helyett akart levizsgázni egy 26 éves férfi – női ruhában, kisminkelve jelent meg

Nem tudta kijátszani a biometrikus szkennereket.
álruha

Elkaptak egy indiai férfit, aki a barátnője helyett akart levizsgázni a pandzsábi egyetemen úgy, hogy női ruhába bújt, valamint rúzst és sminket is feltett. Álcája ugyan egy darabig működött, a biometrikus szkennereket azonban nem tudta becsapni.

Angrez Singh még hamis igazolványokat is készíttetett a fotójával. Be is jutott a vizsgaterembe, ám mégis lebukott. A vizsgáztatók ugyanis kiszúrták, hogy nem egyezett az arca a barátnőjének, Paramjeet Kaurnak a vizsgaközpontba beadott jelentkezési lapján szereplő fotóval. Ezután a biometrikus szkenner is kimutatta, hogy másvalaki adta ki magát Kaurnak.

A férfi ellen feljelentést tettek, barátnőjét pedig bűnrészességgel vádolták meg, mondván Singh a beleegyezése nélkül nem tudta volna megkísérelni, hogy helyette levizsgázzon.

Kiderült, hogy a 34 éves Kaur korábban már megpróbált levizsgázni, de megbukott, ezért a 26 éves párja felajánlotta, hogy beugrik helyette. A fiatal férfi először azt hazudta a rendőröknek, hogy Kaurral rokonok.

A női ruhába bújt, kisminkelt Singhről készült fotók körbejárták a közösségi oldalakat, a „romantikus” gesztusán azonban csak nevetnek a kommentelők.

Amúgy nem először fordul elő ilyen eset. Pár éve már írtunk egy kazah fiatalemberről, aki ugyancsak álruhát öltött és elment vizsgázni a barátnője helyett. Ayan Zhademov akkor a barátnője ruháiba bújt, parókát húzott, és így próbálta meg a lány helyett letenni a továbbtanuláshoz szükséges egyesített központi vizsgát. A barátnője ugyanis nagyon rettegett a vizsgától, és semmivel sem tudta megnyugtatni, ezért döntött úgy, hogy átvállalja tőle. A terv azonban nem sikerült: a fiút nem is elsősorban a külseje, hanem a hangja leplezte le. Bár igyekezett magas hangon beszélni, a vizsgáztatók számára egyértelművé vált, hogy nem lány. A kahaz fiú átszámítva 550 ezer forintnak megfelelő összegű bírságot kapott a tettéért. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top