nlc.hu
Életmód

Kulcsár Edina 10 kilót fogyott a szülése óta

Kulcsár Edina új frizurával ment romantikázni G.w.M-mel

Az édesanya visszafestette eredeti barna hajszínére a frizuráját.

Kulcsár Edina szerda délután jelentette be, hogy bár imádta a szőke tincseit, mégis újra a barna színt választotta. Az egykori szépségkirálynő és rapper férje Valentin-napon kettesben töltötték az estét, amiről egy közös képet is posztoltak. Csak úgy záporoznak G.w.M bejegyzése alá a kommentek, melyek dicsérik a sztár megjelenését. 

Hét hónap alatt 10 kilót sikerült leadnia

Edina szintén a közösségi oldalán, egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben beszélt arról, hogy nagy életmódváltásban van. Mint kiderült, harmadik gyermeke születése után tavaly nyáron kezdett el újra edzeni.

„Tavaly augusztus óta edzek, tehát most 7. hónapja! Ez idő alatt 10 kilót fogytam. Korábban volt olyan időszakom is, amikor 10 kilótól 1-2 hónap alatt szabadultam meg. Hogy tartós volt-e vagy egészséges? NEM! Amikor az ember edz, és az eredményt várja, akkor sok mindent figyelembe kell vennie. Például, hogy ami 10 évvel ezelőtt működött, nem biztos, hogy most is működik. Nem szabad magunkat másokhoz hasonlítani. Áll-e bármilyen hormonális dolog a háttérben, ami befolyásolhatja a fogyást vagy a gyorsabb átalakulást…” – írta a híresség, majd így folytatta.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Schumy Csaba)

„A testünket tisztelni kell. Főleg azoknak, akik gyermekeknek adtak életet. Nem várhatjuk el, hogy ugyanúgy viselkedjen egy szülés után, pedig az én testem tökéletesen alkalmazkodott az első két szüléshez. Minden pillanatok alatt a helyére ment, ráadásul edzés nélkül, de a harmadiknál már nem ez történt, még edzéssel sem. Csalódott voltam és nem szerettem a testem. Most sem vagyok érte oda, de akkor is hálás vagyok neki a gyerekeim miatt (…) Az első célom nem az volt, hogy 20-30 kilót fogyjak, csak az, hogy fittebb legyek” – mondta többek között Edina, akiről korábban azt hitték a rajongók, hogy gyermeket vár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top