nlc.hu
Életmód

Kovács Patrícia családi vallomása

Kovács Patríciát ezzel szembesítette a pszichológusa

A színésznő hosszan vallott a családjáról.

Kovács Patrícia korábban nem volt kibékülve édesanyja nevelési elveivel, erről az Instyle-nak mesélt. Voltak sérelmei, melyek felnőttként előkerültek a terápia alkalmával. „Gyerekként nekem ebből volt problémám, hogy az én anyukám miért nem reklámoz vagy nyom előre, mint más szülőknél láttam. Például ha megdicsértek, hogy szépen mondok verset, vagy helyes kislány vagyok, ő rögtön hozzátette, hogy csálék a fogaim. Mindig a földön próbált tartani, és éreztetni, hogy a nagy egésznek csak egy része vagyok. Ilyen értelemben nagyon keményen tartott”nyilatkozta a színésznő, majd így folytatta.

„Egyszer a pszichológusom azt mondta nekem, hogy mindazok a dolgok, amelyek miatt most itt ülsz, és azt érzed, hogy gyerekként nagyobb szükséged lett volna egy babusgatós édesanyára, aki folyton dicsér, azoknak a dolgoknak felnőttként az összes közösségem, barátom, párkapcsolatom a pozitív hozadékait élvezi. Mindaz, amiért ma hasznos és szerethető tudok lenni, az azért van, mert az anyukám ennyire a földön tartott” – tette hozzá a sztár. És ő hogyan neveli a kislányát? 

Kovács Patrícia

Kovács Patrícia (Fotó: Nagy Zoltán)

„Megpróbáltam olyan anyukája lenni a kislányomnak, amilyen mintát én láttam, de az én gyermekem teljesen más, mint amilyen én voltam. Nem is tudnám átnyomni rajta azokat a nevelési elveket, amelyekkel én felnőttem. Azt kell mondjam, hogy az anyukámra nagyon büszke vagyok, amiért nagymamaként elfogadta ezt a másik rendszert, mert neki komolyan változtatnia kellett. Egészen másik nagymama, mint amilyen anyuka volt” – zárta a beszélgetést Kovács Patrícia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top