nlc.hu
Életmód

Szabó Zsófi 15 évvel ezelőtt?

Alig lehet felismerni Szabó Zsófit ezen a 15 éves fotón

Rengeteg változáson ment át, az biztos.

Szabó Zsófi kerek 15 évvel ezelőtt jelent meg először a tévé képernyőjén, a Jóban Rosszban című sorozatban Betty Tanakis szerepében. A színésznő mindössze 21 éves volt ekkor. 

Szabó Zsófi

Fotó: Trenka Attila

2014-ben átszerződött az RTL-hez, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen!, majd az X-Faktor és az After X műsorokban szerepelt. Tavaly decemberig pedig majd’ minden reggel vezette az RTL Reggeli című műsorát. Zsófi mindeközben édesanya lett, elvált a férjétől, majd Shane Tusup szerepében ismét szerelembe esett. Ugyan csak pár hónapig alkottak egy párt, eljegyzés is történt, de egyik napról a másikra véget vetettek a kapcsolatuknak. A gyönyörű szép színésznő azóta egyedül tengeti a mindennapjait, amit állítása szerint egyáltalán nem bán. 

A műsorvezetés, az influenszerkedés és a futás teszi ki a mindennapjaim nagy részét, amit már-már hivatásszerűen űzök. Májusban lesz három éve, hogy átestem egy életmódváltáson, amit azóta is tartok. (…) Ilyenkor, mint amilyen most például a GLAMOUR díjátadó gála is, édesanyám vigyáz a kisfiamra. A magánéletemet tekintve pedig elmondhatom, hogy nincs párkapcsolatom, és nem is lesz!” jelentette ki két éve Zsófi. 

Na de, mutatjuk, hogyan ismertük meg a ma már tündöklő és önálló Zsófit:

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi a Jóban Rosszban című sorozatban
(Fotó: Gálos Mihály Samu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top