nlc.hu
Életmód

Túl vékonynak gondolják Szabó Zsófit

Egyesek túl vékonynak gondolják: kitört a kommentháború Szabó Zsófi friss fotója miatt

A műsorvezetőnő egyik legújabb Instagram-bejegyzésében villantotta meg nádszálkarcsú alakját. A rajongók pedig azonnal aggódni kezdtek az egészségéért.

Szabó Zsófi már több alkalommal is mesélt arról, hogy a futás mennyire megváltoztatta az életét és a testét. Bár a rajongók aggódnak amiatt, hogy mára már túlzottan is vékony, a műsorvezetőnő köszöni, jól van és nem az erős megszorításoknak köszönheti irigylésre méltó alakját. 

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi friss fotója a TV2 stúdiójából. (Fotó: TV2)

„Én nagyon rá tudok függni dolgokra. Vagy nagyon csinálok valamit, vagy nagyon nem. Én így vagyok a diétázással, a sportolással, a bulikkal, a barátokkal, a szerelemmel. (…) Nekem a futás most egy olyan fokú szabadságot ad, amit másban nem találok meg. (…) Kicsit figyelmeztetnem kell rá magam néha, hogy ne nézzem az órát, ne akarjak magammal versenyezni újra és újra” – vallotta meg korábban a műsorvezetőnő, akiről már évekkel ezelőtt is felröppentek olyan pletykák, hogy karcsú alakját egészségtelen életmódjának köszönheti. 

„Utoljára 18 évesen voltam ilyen formában. (…) Sokan írják, hogy ’már nem eszem!’, ’hova fogyózol?’. Hát, nem fogyózom, futok. Nagyon érdekli az embereket, hogy tudok ilyen tempót futni, hogy tudok így kinézni” – tisztázta a műsorvezető még 3 évvel ezelőtti nyilatkozatában is a dolgokat. 

Megijedtek a rajongók

Bár Zsófi tényleg több alkalommal is leszögezte, hogy fantasztikus alakját a sportolásnak köszönheti, a rajongók mégis aggódni kezdtek amiatt, hogy véleményük szerint túlontúl vékony. Egy aggódó redditező szerint a műsorvezetőnő egyenesen átesett a ló túloldalára, olyannyira sovány. 

Véleményét azonban nem mindenki osztotta a kommentszekcióban, többek szerint ugyanis semmi baj sincs a műsorvezetőnő alakjával, sőt! Nagyon is tisztelik azért, hogy ilyen gonddal foglalkozik az egészségével és a külsejével. 

„Ha hízik valaki, az a baj, ha fogy, akkor az, ha nem tónusos, akkor az, ha dagi és lefogy, az tuti saxenda, ha meghízott, akkor tuti terhes vagy depressziós, ha elkezd edzeni és eredményes, akkor tuti kokszol…. Jóisten, neked nem mindegy? Csinos, formás, látszik, hogy (egészségesen) eszik, nem anorexia gyanús, nem közvetít semmi csodadiétát vagy edzéstervet,  plusz csinosan öltözködik.” – fakadt ki a posztra az egyik kommentelő. 

„Plusz köztudott, hogy kb. 3-4 éve rengeteget fut. Le kellene már végre szállni a nőkről, meg az alakjukról, meg hogy figyelik külsős emberek, hogy most hány cm a dereka.” – támadt vissza egy másik. 

„A bodyshaming tényleg sose megy ki a divatból? Azt hinne az ember, hogy mindenki, aki egy kicsit is értelmesebb egy egysejtűnél, bele tudja képzelni magát annak az embernek a helyzetebe, akit éppen kritizálni kezd, hogy túl sovány, túl kövér, túl ilyen vagy túl olyan.” – védte meg egy harmadik. 

A vitát indító fotót ide kattintva lehet elérni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top