nlc.hu
Életmód

Újszülött esett az udvari vécébe Kisújszálláson

Udvari vécébe pottyant szülés után egy baba Kisújszálláson

Tűzoltók emelték ki a vécéből az újszülött kisfiút.

Egy kisújszállási nő udvari vécében szülte meg babáját csütörtökön este. Az újszülött születését követően a vécébe, egyméteres mélységbe esett. A tűzoltók megbontották az építményt, majd körülbelül egy méter mélyről mentették ki a kisfiút. Miután

megtisztították a légutait, a baba felsírt,

Újszülött baba

Újszülött baba (Fotó: Unsplash)

majd őt és édesanyját is stabil állapotban szállították kórházba – írták a kisújszállási tűzoltók. A babánk már csak a keze látszott, amikor sikerült kiemelni.

 „Kiderült, hogy nem küzdöttek hiába, a csecsemő életben volt, és a légutak kitisztítása után azonnal fel is sírt. A fejlett, csaknem négykilós babában a tűzoltók számára is meglepő, elképesztő életerő volt” – írta közösségi oldalán a Katasztrófavédelem.

A helyszínről egy 45 év körüli nőt, valamint

egy egészséges újszülöttet szállítottak kórházba további vizsgálatok és megfigyelés céljából – írja a SzMo. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top