nlc.hu
Életmód

Trombózisban halt meg a fiatal anyuka

Egyhónapos kisbabája mellett halt meg a fiatal anyuka Bökönyben, férje teljesen összeomlott

Napok óta fájt Zsanett lába, trombózist kapott.
mentők

Váratlan tragédia történt a Szabolcs vármegyei Bökönyben, egy fiatalon elhunyt édesanyát gyászol a község. Zsanett éppen az egyhónapos kisfia etetésére készült, mikor összeesett és meghalt – írja a Ripost. A zárójelentés szerint a kisgyermekes nő combtövében, a fővénában trombózis alakult ki, majd egy leszakadt darab a tüdejébe áramlott. 

Teljesen összetört a magára maradt családapa. Zsolt úgy érzi, sohasem lesz képes megbocsátani magának, hogy a bajt nem tudta megakadályozni: “Nagyon bánom, hogy amikor napokkal előtte említette, hogy fáj a lába, nem mondtam neki határozottabban, hogy menjünk orvoshoz. Ő semmi komolyabbra nem gyanakodott”.

Zsanett császármetszéssel szült, 20 injekciót kapott, főleg véralvadásgátlót.

A földön fekvő nőre egy, a közelben lakó rokon talált rá, őt riasztotta a férj, mivel Zsanett nem vette fel a telefont. A nagynéni azonnal értesítette a mentőket, illetve a hír hallatán Zsolt is hazasietett: “Mikor megérkeztem, már küzdöttek a feleségem életéért. (…) Nem tudtam mi tenni, csak fájdalmasan üvöltöttem. A mentősök órákon át hiába próbálkoztak”.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top