nlc.hu
Életmód

Jákob Zoltánt nem érdekli, ha a pénzére hajtanak

Jákob Zoltánt nem érdekli, ha egy nő a hírnévre hajt: „Én is feltűnési viszketegségben szenvedek”

Lehet, hogy itt a bibi a szingli milliárdossal?

Jákob Zoltán tavaly még a Nagy Ő-ben kereste a szerelmet. Nem túl sok sikerrel. Ugyan választottjával, Bettivel a műsor után is randiztak, a hölgy azóta más mellett találta meg a boldogságot

Jákob Zoltán

Fotó: Trenka Attila

A milliárdos üzletember továbbra is keresi a nagy Ő-t, ráadásul egyáltalán nem zavarja, ha valaki csak a hírnévre hajt mellett. A Nő háromszor című műsorban visszaemlékezett a Nagy Ő-re, majd elmondta, nem zavarta, hogy egyeseket csak a hírnév érdekelte. 

Végig éreztem azt, hogy ez nem egy természetes felállás, mert a való életben nem így szokott lenni, nem a nők harcolnak a férfiakért. Próbáltam úgy hozzáállni az egészhez, hogy mindenkiben van bizonyos fokú kalandvágy. Éppen ezért abszolút el tudtam képzelni, hogy a lányok beleélik magukat ebbe a helyzetbe, sőt még élvezik is. Attól függetlenül, hogy ez egy abnormális helyzet” – magyarázta Zoltán, hozzátette, még azt sem zavarta, hogy valaki csupán az esetleges hírnév reményében szeretett volna a párja lenni.

Én is feltűnési viszketegségben szenvedek, ha valaki ugyanebben szenved, az még az én szememben nem bűn. Egy hónapig együtt voltam egy lánnyal. Karácsony környékén, közösen díszítettük a fát, úgyis volt, hogy együtt leszünk, de sok-sok beszélgetés után rájöttünk, nem egymást keressük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top