nlc.hu
Életmód
Ijesztő videó: medve osont a gyerek mögé a kertben

Ijesztő videó: medve lopakodott a gyerek mögé a kertben

A kerti székben ücsörgő fiú észre sem vette, hogy egy jókora medve ólálkodik mögötte.
A videóból kivágott fotón egy medve lopakodott a gyerek mögé a kertben

Vérfagyasztó pillanatokat élt át egy coloradói család, amikor egy fekete medve jelent meg a kertben, és centiméterekre megközelítette a gyereket, aki az állatról mit sem tudva falatozott.

Rachel és Rob Schmela megosztotta a biztonsági kamera felvételét, amely egy rokonuk aspeni házának hátsó kertjében készült. A felvételen az látható, hogy fiuk, Evan teljes nyugalommal pattogatott kukoricát eszik, miközben a jókora vadállat megjelenik mögötte.

A medve körülbelül 30 centiméterre megközelítette a gyerek fejét, a fiatal csak ekkor vette észre, hogy mi osont a háta mögé. 

„Néhány másodpercig megdermedtem, nem tudtam, mit tegyek – mondta a fiú édesanyja, Rachel Schmela. – Szerencsére Rob és a bátyja hamarabb akcióba lendültek, mint én, és tudták, hogy csak hangos zajt kell csapni, mert az elijeszti a medvét.”

Szerencsére senki nem sérült meg a váratlan találkozás során.

A család szerint a medvék gyakori vendégnek számítanak a környéken, de ez volt az első alkalom, hogy fényes nappal is láttak egyet.

A medvék a legváratlanabb helyeken tudnak felbukkanni az emberek közelében, előfordult, hogy egy fekete medve lazán beszállt az építőmunkások autójába, és a kocsiban ülve megeszegette a szendvicseiket.

(UPI)

(Kiemelt kép: YouTube/FOX31 Denver)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top