nlc.hu
Szabadidő

Videón, ahogy egy medve otthonosan érzi magát egy furgonban

Egy medve lazán beszállt az építőmunkások autójába és megeszegette a szendvicseiket

Az American Plate Glass egyik szerelőcsapata épp egy New Hampshire-i építkezésen volt, amikor egy "új alkalmazott" úgy döntött, csatlakozik hozzájuk. Mutatott némi kezdeményezőkészséget - de a munkamorálja nem kevés kívánnivalót hagyott maga után.
medve az autóban

Mindy Stark Scott cégtulajdonos éppen az irodában volt, amikor FaceTime-hívást kapott az egyik alkalmazottjától a helyszínen. Azért hívta, hogy tudassa vele, egy leendő munkatárs lefoglalta a munkagépüket, és videót közvetített a jelenetről Scottnak.

„Ez egy medve? Ez egy rohadt medve?” – kiabálta a telefonba Scott. „Egyikünk sem tudta elhinni, hogy egy medve lustálkodik a teherautóban”– mondta később a Dodo magazinnak.

A medve a vezetőülésen ült, az egyik karját lazán kitámasztva az ablakon, mintha felügyelné a munkálatokat. De igazából a munkások ebédjét lopta el, amit a fülkében talált.

Két uzsonnás doboz volt az ülések között” – mondta Scott. „A medve lecsavarta a tetejét, és kivett egy zacskó diót és magvakat. Addig ült ott, amíg majdnem elfogytak.”

Végül néhány, nagyobb kézmozdulattal az alkalmazottaknak sikerült a medvét elzavarniuk.

„Kiugrott a teherautóból, és körülbelül 15 méterrel arrébb ment, ahol elszundított” – mondta Scott, majd hozzátette: „A csapatom folytatta a munkát a nap folyamán”

Manapság nem ritka, hogy az életterüket elvesztő vadállatok az emberek otthonai környékén keresnek élelmet.Pár nappal ezelőtt egy másik medve betört egy coloradói család otthonába, belakmározott a karajból, amit a konyhában talált, majd a második emeleti ablakon át megpróbált lelépni. Ahogy ott lógott a párkányba kapaszkodva, lebukott: videóra vette őt a család szomszédja.

Kiemelt kép: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top