nlc.hu
Szabadidő

Medve ugrott ki az általános iskola kukájából

Kukából kiugró medve hozta a frászt az iskola igazgatójára

Egy általános iskola igazgatójának nem indult könnyen a hétfő reggel, sőt... Éppen az iskola mögött lévő kukához indult, amikor egy medvével találta szembe magát. Az esetről videó is készült, amin utólag már nevetnek az emberek.
Az iskolaigazgató a kuka mellett, amelyből egy medve ugrott ki

A hétfő reggelek általában mindig nehezebben indulnak, azonban egy nyugat-virginai általános iskola igazgatója, James Marsh talán soha nem fogja elfelejteni ezt a napot. Éppen próbálta eltávolítani a rúdzárat az iskola mögött lévő kukáról, amikor abból váratlanul egy medve ugrott ki. A rúdzárat azért használják, hogy a medvék ne férhessenek hozzá a kukában lévő ételmaradékokhoz.

Ebben az esetben valószínű, hogy a medvének sikerült átpréselnie magát a kukán lévő reteszen, azonban miután bejutott, a fedél lecsukódott mögötte. A váratlan találkozás szerencsére nem fordult át tragédiába, ugyanis a medve, akárcsak az igazgató, annyira megijedt, hogy gyorsan elfutott.

Az esetről videó is készült, ami a következő címet kapta: „Ki mondta, hogy az igazgatók nem érdemelnek veszélyességi pótlékot?”

A videó alatt az emberek elárasztották a kommentszekciót, és ma már mindenki nevet a történteken. Számos vicces hozzászólás érkezett, valaki például csak ennyit fűzött hozzá: 

„Megijesztették egymást, a medve gyorsabban futott, mint ő.”

(Kiemelt kép: Facebook/Nicholas County Board of Education)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top