nlc.hu
Életmód
A 47 milliós plasztikai műtét előtt és után

Csúfolták gyerekkorában, 47 milliót költött plasztikai műtétekre felnőttként

Állítja, a szépészeti beavatkozásoktól 180 fokos fordulatot vett az élete.

Hirase Airi, japán influenszer gigászi összegeket költött plasztikai műtétekre. Ma már rá sem ismerni, a beavatkozások előtt készült fotóin. Elmondása szerint az összesen 20 millió jen értékű (átszámítva mintegy 47 millió forintos) plasztikai műtétsorozat teljesen megváltoztatta az életét.

Airi a plasztikai műtétek előtt és után - Forrás: YouTube

Airi a plasztikai műtétek előtt és után – Forrás: YouTube

A fiatal influenszer – aki több mint 2 millió követőtáborral rendelkezik – bevallotta, hogy nem tartana ott, ahol most tart, ha feküdt volna kés alá az elmúlt években. Olyan életet él, amiről mindig is álmodott, és mindezt – nem titkolja – a drasztikus fizikai beavatkozásoknak köszönheti. Így nem csoda, ha a szépészeti beavatkozások szószólójává vált a japán tévéműsorokban is gyakran szereplő hölgy, azt állítva, hogy ő élő bizonyítéka annak, hogy a plasztikázás teljesen megváltoztathatja az ember életét. Arra biztatja azokat, akiknek a megjelenésük miatt nincs önbizalma, hogy bátran forduljanak plasztikai sebészekhez az önbizalmuk növelése érdekében.

Hirase Airit gyerekkora óta csúfolták, sőt bántalmazták is társai a kinézete miatt. Még tinédzserként is küzdött a zaklatással, és megfogadta, hogy amint megengedheti magának anyagilag, megváltoztatja a külsejét.

Mivel Airi csak középiskolát végzett, nem igazán tudott jól fizető állásra szert tenni, ám rendkívül takarékos életmódot folytatott, így elegendő pénzt tudott megtakarítani a plasztikai műtétekre. Amint összegyűlt neki 10 millió jent, egyből kés alá feküdt. Ma már nehéz megmondani, hogy pontosan milyen beavatkozásokon esett át, mivel a régi fotói annyira különböznek a mostaniaktól, hogy szinte különböző embernek tűnik, ám azt állítja, összesen 20 millió jent költött különböző eljárásokra.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top